Despre mine

Bună tuturor! Sunt Alexandra

Numele meu este Alexandra Valentina Georgescu. Sunt Instructor acreditat indian yoga, antreprenor, consilier Master NLP & dezvoltare personală, artist.
Călătoria către mine a început în urmă cu 6 ani. Atunci mi-am resetat viața
complet!
Urmam o carieră juridică, cu studii finalizate în domeniul juridic și al ingineriei petro-chimice. Eram o femeie rațională, care își pusese la loc sigur, într-un “cufăr”, partea emoțională, partea vulnerabilă.
Însă viața m-a obligat să schimb cursul, prin apariția unor probleme destul de mari în familie, care au necesitat implicarea mea, în mod direct, pentru rezolvarea lor și intrarea în lumea business-ului. Am fost nevoită să fac față la fel și fel de provocări care apar în domeniul antreprenorial, pe atunci o lume complet nouă pentru mine.

Toate acestea au venit pe neașteptate, cu o viteză fantastică și mi-au răsturnat cufărul emoțiilor. Am început să mă întreb: Ce s-a întâmplat cu glasul sufletului meu? Cum aud/simt intuiția? Cum deosebesc intuitivul de rațional? Ce relație am cu Sinele instinctual? Când am alergat liberă ultima oară? Unde mi-a dispărut vulnerabilitatea?
Devenim ceea ce suntem, fără măști, când punem suflet în tot ceea ce facem, când ne vărsăm oful peste ce știam că suntem. Descătușându-ne renaștem!


Mi-am ascultat chemarea chiar dacă nu aveam nici cea mai vagă idee unde merg, cu ce scop merg, pentru cât timp. Mi-am dat voie să trăiesc, să mă bucur, să mă reinventez atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Mi-am schimbat total stilul de viață, iar yoga, arta și programarea neuro-lingvistică au fost căile care m-au ajutat să o fac.
Am început să merg la diferite clase de yoga, la psiholog, am început să fac sport, să meditez, mi-am descoperit pasiunea pentru artă sub toate formele ei: pentru pictură, grafică, artă în gastronomie. Am urmat cursuri de dezvoltare personală, cursuri de gastronomie, mi-am luat certificarea pentru consilier Master NLP, mi-am descoperit skill-uri în management și marketing, pe care nu știam că le dețin și, nu în ultimul rând, am urmat cursul de instructor de yoga, acreditat Yoga Alliance, Indian Yoga Academy, din cadrul școlii Fitness Scandinavia. Am făcut toate acestea pentru a mă regăsi pe mine, pentru a mă descoperi și pentru a mă cunoaște cu adevărat.
Prin toate experiențele pe care le-am trăit, prin emoțiile simțite, prin diferitele stări interioare, mi-am descoperit resurse prezente în interiorul meu, de a căror existență nici nu știam. Mi-am înțeles mecanismul și am înțeles că viața este însăși un echilibru între minte, corp și suflet. Că în interiorul nostru se află o voce interioară, acea intuiție, pe care dacă o lăsăm să vorbească și învățăm să o ascultăm, scoate la suprafață tot ce e mai frumos din noi.

Oamenii caută moduri de a se relaxa, de a-și liniști mintea și din fericire sunt din ce în ce mai deschiși în a sta față în față cu ei și de a afla cauza problemelor / anxietăților lor.
Prin intermediul workshopurilor, programelor, pe care le organizez, îmbin cunoștințele dobândite în programare neuro-lingvistică, yoga, reiki, munay ki și gastronomie. Prin intermediul acestor unelte, ghidez mai departe alți oameni care vor să-și aducă mai multă bunăstare în viață, prezență, pentru îmbunătățirea calității vieții, pentru autocunoaștere și pentru a hrăni benefic corpul, mintea și sufletul.
Atunci când mintea, trupul și sufletul sunt unificate, energia subtilă din interiorul nostru curge fără opreliști. Există o vorbă foarte înțeleaptă care spune că ființa interioară influențează realitatea exterioară.
Pentru a-ti schimba viața, e necesar să schimbi lucruri în interiorul tău și apoi schimbarea se va reflecta
în exterior!