NLP

NLP (Neuro–Linguistic Programming):
* N – Neurologie – Cum funcționează mintea și cum gândim pentru a deveni exponen țiali în mediul în care trăim;
* L – Lingvistică – Cum utilizăm limbajul pentru a crea încredere și pentru a gestiona stările noastre și pe ale celor din jurul nostru;
* P – Programare – Cum ordonăm acțiunile și gândurile noastre pentru a genera rezultate excepționale.
Programarea neuro-lingvistică cercetează structura experienței umane subiective și este o știință orientată spre modalitatea în care oamenii gândesc și funcționează soluție-proces, mai puțin spre cauza comportamentului acestora.
Programarea neuro-lingvistică nu înseamnă doar rezolvarea problemelor, ci și obținerea performanței în toate aspectele vieții. NLP studiază descoperirea tiparelor eficienței în diferite domenii, precum și implementarea și achiziționarea acestor tipare și aptitudini.

Cu toții avem resurse!

Dificultatea nu este lipsa acestora, ci lipsa abilității de a activa resursele!

…Un proces de recuperare al comorii și al aflării unui mijloc de a mă reconstrui.
Programarea Neuro-lingvistică este prima unealtă magică, descoperită de mine în anul 2015, care mi-a modelat viața în cel mai autentic mod posibil.
Am răspuns chemării traversând întunericul. Mi-am ascultat chemarea chiar dacă nu aveam nici cea mai vagă idee unde merg, cu ce scop merg, pentru cât timp. Am rătăcit o vreme în întuneric, încercând să îmi hrănesc conștientul și să aflu concret cine mă cheamă, până când inconștient am descoperit un diamant neșlefuit, în interiorul sufletului meu. M-a speriat această coborâre în adâncurile mele cele mai profunde, primul instict a fost să fug de întoarcerea acasă. Însă am înțeles că oricât timp aș mai fi zăbovit fără hartă și cu busole greșite, știam drumul foarte bine.
Mi-am dat voie să trăiesc, să mă bucur, să mă reinventez atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Mi-am descătușat sufletul și am început să șlefuiesc acea piatră din interior. Uneori am făcut-o prin joacă, alteori durerea și experiențele trăite i-au dat strălucire, câteodată s-a șlefuit cu ajutorul altor diamante. E minunat să îți auzi intuiția. Vocea ei m-a ghidat aici, acum, la cine sunt astăzi.
Creativitatea este puterea mea. Tot ce văd, simt, aud, cunosc, ating, se bucură de o părticică din acest izvor de resurse. Este bunul meu cel mai de preț! Mă hrănește pe toate planurile – emoțional, spiritual, mental, psihic, fizic, economic, dar și pe cei care se află în preajma mea.
NLP-ul chiar este o artă de a trăi frumos și în contact cu toate resursele noastre știute, neștiute sau modelate de la oamenii care le aplică deja.
Când am ales această formare știam efectele Programării Neuro-Lingvistice. Trecusem de etapa conștientizării schimbărilor și de conștientizarea că săpasem în interiorul meu profund, pe o perioada de 2 ani. Am început acest curs pentru a cunoaște NLP-ul și din spatele cortinei, pentru însușirea tehnicilor, pentru înțelegerea teoriei, pentru fixarea lor. Deși credeam că elicitasem în acești ani suficiente resurse, procesul dezvoltării mele a continuat. Am săpat și mai în profunzime, unele lucruri s-au așezat, altele s-au fixat și mai bine, câteva s-au reconfigurat sau au fost înlocuite. Diamantul a continuat și continuă să se șlefuiasca alături de alți oameni deținători de diamante similare și totuși atât de diferite și speciale.
Am aplicat NLP-ul în tot ceea ce fac și sunt. L-am aplicat în gastronomie, yoga, artă, management, marketing, în viața personală, în relațiile interpersonale și astfel am reușit să duc totul la alt nivel.
Prin intermediul workshopurilor, programelor, pe care le organizez, îmbin cunoștințele dobândite în programare neuro-lingvistică, yoga, gastronomie, reiki, munay ki și artă. Prin intermediul acestor unelte, ghidez mai departe alți oameni care vor să-și aducă mai multă bunăstare în viață, prezență, pentru o îmbunătățire a calității vieții, pentru autocunoaștere și pentru a hrăni benefic corpul, mintea și sufletul.